Erkek Arkadaş Arayanlar\ Erkek Arkadaş Arıyorum Telefon Numarası

bayan-arayan-erkek

Erkek arkadaş telefon numarası arayan bayanlar;

Ücretsiz bedava arkadaşlık sitemizde istediğiniz şehirden erkek arkadaş bulabilirsiniz.
Belirli bir yaş sonrası o kadar akraban arkadaşın olsa da hayat arkadaşının yeri ayrıdır
Gözler hep gerçek bir sevgiyi arar hep yanında olsun derdini sıkıntısını anlatacak eş
Yoksa siz reelde görünce tanışmak için utanıyor musunuz?
Bulunduğunuz şehir veya ilçede kendinize uygun bir sevgili bulamadınız mı?

bayan-arayan-erkekErkek arkadaş arama bulma sayfamızda yukarıdaki sıkıntılarınız olmayacak buraya ziyarete gelenlerin amacı arkadaşlık ve evlilik tanışıp birbirinizi beğendikten sonra gerisi yalan her şey çorap söküğü gibi sökülür gelir yeter ki niyetiniz sıcak bir yuva bir aile olsun yüzde yüz arkadaş bulma sitemize yapacağınız tanıtım yorumlarınız size en kısa zamanda bir arkadaş bulacaktır.

En Çok Arananlar:

  • erkek arkadas arıyorum ve telefon numarası
  • erkek arayan bayan telefon numarası olsun
  • Erkek Arayan Bayanlar Telefon Numaraları
  • Erkek telefon numarasi
  • arkadaşarıyorum
  • bodrumda bayan arkadaş arıyorum telefonu
  • erkek arkadaş telfon mumarasi
  • yhs-fullyhosted_003

Yorumlar ;

bülent
21 Haziran 2013 - 16:55:44

sözünün eri mert bir bayan arkadaş arıyorum ben oyum diyen bayan için her şeye hazırım ben ahmet mesaju atın çagrı dikkate alınmaz ahmet_tr07@hotmail.com

cenk
10 Ağustos 2013 - 17:29:30

Selam seviyeli elit olgun orta yaş dul evlenmek isteyen yuva sahibi olmak isteyen bayanlar bende sizin gibi bu yalan dünyada yalnız kaldım dürüst birini bulamadım gerçekten amacı evlilik olan bayan varsa ben 32 yaşında memurum 1 erkek çocuğum var eşimden ayrıldım 3 katlı evim var arabam var arazim var evlenmek isteyen bayanların sms ve telefon numaralarını bekliyorum

deniz
30 Ağustos 2013 - 09:10:55

Merhaba ben deniz erkek arkadaş arayan bayanlar bende hayırlı bir kısmetimi arayıp bulmak için burdayım yaş 27 hiç evlilik yapmadım 180 boy 73 kg esmer biriyim türkiyenin her yerinden olabilir yeter ki dürüst samimi biri olsun

bulut
1 Şubat 2014 - 21:30:55

slm olgun bayanlar ben bulut 178 boy 78 kılo esmer sportif konuşabileceğiniz çağrı msj özelden tercih sizin hanımlar benim gibi yanlızlık çeken sohbet etmek isteyen hanımlar işte sizin kriterlerinize uygun adam gibi adam

KEREM
8 Nisan 2014 - 11:55:18

selam bayanlar çekinmeden arayın msj atın yada çağrı atın ben ararım durma ara hadi evlilik için arayın bekliyorum

Buse
21 Mayıs 2014 - 18:00:22

Kendine DEGER Veriyorsan Gel DEGERIM 0l Benim icin en yuce deger dis guzeligin yaninda ic guzellik, saygi ve sevgi, sozunun eri olan, sozunun arkasinda duran. Parasiz fakir olan ama onuru gururu ugruna olume giden. Insani ve dogayi cok seven. Yalandan dolandan nefret eden biriyim. Durustluk temel ilkemdir. BENI TANIMAK ISTEYENLER YAZSINLAR… Basimi guvenle omuzuna dayiyabilecegim. hayatimin sonuna kadar elimi simsiki tutarak ayni yastiga baskoymayi en az benim kadar isteyecek, sakin, sevecen, dini degerlerine onem veren en onemlisi durust olan .

kemal
25 Ağustos 2014 - 00:02:12

Selam ismim kemal bodrumda yalniz yasiyorum 35 yasindayim kendime ait bir işim var ileriye donuk bir adim atmak istersen

Nurettin
26 Ağustos 2014 - 21:25:36

Buse tanımak isterim ben de senin gibi duşunuyorum eger tanımak istersen benim niyetim ciddi 25 yaşında 175 boyunda 60 kilo düzenli evlilik için bir ilişki arıyorum

elıf
22 Aralık 2014 - 00:35:33

Ben elif 22 yaşındayım aşka ve sevgiye deger veren kendine güvenen bir beyle tanışmak istiyorum

kenan
23 Aralık 2014 - 00:14:07

Kenan ben heryastan bayanlar arayabilir bic 28 yasindayim maksat arkadaş olmak sohbet etmek ablalarda arayabilir benle aynı yaşta büyük olanlarda arayabilir medeni bir arkadaşlık arıyorum derdimi paylaşacak bayan arıyorum zaten

alper
24 Nisan 2015 - 12:08:20

kayseriden alper ben 33 yasında ogretmenim ciddi seviyeli egleceli biriyimdir nerde oldugunuz degil sohbetinizin ve yüreğinizin sıcaklığıyla ilgilenirim telde yada reelde görüşmelere açığım yaş takıntım yoktur yeterki karsılıklı uyum yakalansın… bekliyorum :)

sadık
4 Haziran 2015 - 08:03:30

Slm kızlar bayanlar arayın tanışalım bekarım yanlız yaşıyorum evim. tanışmak istiyen hanımlar arasın

vural
6 Haziran 2015 - 15:40:32

selm elif bende vural 28 yaşındayım Ankara doğumlu terminalde çalışıyorum maaşım 1800 artı sigorta ikramiye aile durumum da iyi ev araba var ama ben ciddi evlilik arıyorum

elif
7 Haziran 2015 - 15:09:17

slm ben istanbulda yaşıyorumyŞIM 40 yaşında dulum benim gibi bana uyan yaşamak isteyen erkekle tanışmaya hazırım tşş

ilyas
9 Haziran 2015 - 15:57:06

merhaba elif hanım sizinle tanışmak isterim.40 yaşında olgun bir beyim mail:ilyasn@yahoo.com.tr